5 måneders bibellinje på LMH

5 måneder på LMH gør noget ved dig

Et ophold på LMH i 5 måneder giver dig noget på både det åndelige, faglige, sociale og menneskelige plan. Vi plejer at sige: Her får du noget til både livet, troen og tjenesten.

Bibel- og højskole i ét

LMH er en bibel- og højskole med vægt på det første. Der er mange obligatoriske bibelfag på skemaet. Derfor kalder vi også vores 5-måneders ophold for bibellinje.

Højskolefag som fx Kreativ, Sport, Identitet og flere andre er typisk valgfag. Den del af skemaet kan du frit sammensætte efter dine interesser og evner.

Som elev har du 30 undervisningstimer om ugen, hvoraf cirka en tredjedel er valgfag. Se et typisk skema her.

Få et overblik over de fag, vi pt udbyder

Der er holdstart i januar og i august. Forskellen på de 2 ophold er grundlæggende, at storturen går til Israel i foråret og til Tyrkiet i efteråret.

Se mere om det særlige ved at være efterårselev. 

På LMH fik jeg hjælp til at forstå det svære i Bibelen. 

”Det fede ved at gå på LMH er den gode bibelundervisning, både i de enkelte bøger fra Bibelen, men også i mere generelle fag, som fx Troslære, hvor vi får overordnet undervisning i vores tro. Det er også værdifuldt at være sammen med mange andre jævnaldrene, som man deler kærligheden til Jesus med, og som man kan snakke tro med.

– Julia Sunesen, F22

 

På LMH fik jeg større bibelglæde og fantastiske venner.

”På LMH har jeg lært Jesus endnu bedre at kende og er blevet styrket endnu mere i min tro. Jeg har fået en større bibelglæde, og jeg føler, at jeg kender min Bibel meget bedre, da der har været tid til fordybelse.

Jeg har også haft tid til personlig udvikling både gennem alene-tid og samtaler med andre. Også har jeg fået nogle fantastiske venner, som jeg ved, jeg kan stole på.”

– Jonas Dideriksen, F18

Muligheder for økonomisk støtte

Et ophold på LMH i 5 måneder koster fra 32.000 kr (se nøjagtige priser her). Det er mange penge i lang tid, men der er mulighed for at søge økonomisk støtte fra Elevstøttefonden, når du er begyndt på LMH.

Spring ud i det: Tilmeld dig et LMH-ophold her.

Se videoer om nogle valgfag

Motorlære: Timelærer Ole Brosbøl fortæller om faget som fristed for dem, der elsker at få olie på hænderne og en god åndelig snak.

Bibelsk tekstforståelse:  Underviser Christian Maymann fortæller kort om fagets formål og Jette om, hvad hun fik ud af undervisningen.

Få mere information om LMH

Fag på LMH

Fag på LMH

Læs mere
Hvad koster det?

Hvad koster det?

Læs mere
Elever om LMH

Elever om LMH

Læs mere
Ture og aktiviteter

Ture og aktiviteter

Læs mere
Tid til fordybelse

Tid til fordybelse

Læs mere
Livet, troen og tjenesten

Livet, troen og tjenesten

Læs mere

Et forårsophold indkluderer en tur til Israel. Om efteråret rejser vi til Tyrkiet.

Læs mere om vores ture