Tid til fordybelse

Tid til fordybelse

På LMH giver vi os tid til at tænke over tingene og til at stille spørgsmål, som vi ellers aldrig får stillet

Fordybelsen er først og fremmest en fordybelse i vores forhold til Gud gennem gedigen bibelundervisning, bøn og stilhed.

Udover selve undervisningstimerne har vi fordybelses- og retrætedage, programsat stilletid hver for sig, bibelgrupper, bedesamvær og meget andet.

LMH er også fordybelse i fællesskabet med andre unge kristne i helt unikke rammer for både åndeligt og menneskeligt fællesskab.

Fællesskabet udfolder sig dels sammen med dem, du bor i nærheden af, men også i bibelgrupper, arbejdsgrupper, ture og fritidssamvær.

Endelig giver et ophold på LMH en mulighed for fordybelse i vores eget liv: Hvem er jeg, og hvad vil jeg?

Vi har altid et stående tilbud om samtaler med lærere eller studievejleder, hvis du har brug for at vende åndelige eller menneskelige problematikker med en mere erfaren person. Og vi giver tid og rum til, at du kan trække dig tilbage eller gå en tur i vores dejlige omgivelser for at få hold på dine tanker.

Der er god tid til fordybelse på et 5-måneders ophold på LMH. Men du kommer lige et spadestik dybere, hvis du vælger at blive i 10 måneder. Du kommer nemlig grundigere ned i flere af Bibelens bøger, stifter bekendtskab med kirkens historie, som de “skuldre, vi står på” – og du får både en stortur i Jesu fodspor og i apostlenes!

Tilmeld dig et LMH-ophold på 5 eller 10 måneder her!

Få mere information om LMH

Fokus og fællesskab

Fokus og fællesskab

Læs mere
Livet, troen og tjenesten

Livet, troen og tjenesten

Læs mere
Det fik jeg på LMH

Det fik jeg på LMH

Læs mere
Bibelen som grundbog

Bibelen som grundbog

Læs mere
Retrætetur

Retrætetur

Læs mere
Fag på LMH

Fag på LMH

Læs mere

Et forårsophold indkluderer en tur til Israel. Om efteråret rejser vi til Tyrkiet.

Læs mere om vores ture