Hvem er vi?

En skole drives af mennesker

LMH er mennesker: dygtige ansatte, der gør sig umage for, at du får et fantastisk ophold her. Frivillige bestyrelsesmedlemmer, der sætter tid og engagement af for at lægge rammerne for den bedst mulige bibelskole. Og vi står alle på skuldrene af andre mennesker: Tidligere ansatte, elever og foreningsfrivillige, Grundtvig, Luther, apostlene og Jesus selv.

Bestyrelsen tager sig af de overordnede sager, mens skolens ansatte klarer den daglige drift, og også vil være dem, du møder, hvis du bliver elev her. Først og fremmest vil du selvfølgelig lære vores lærere at kende, men især køkkenpersonalet vil naturligvis spille en vigtig rolle på et højskoleophold.

Uden mad og drikke … Du kan se, hvad der venter dig på madfronten her, hvis du bliver elev hos os.

Vores navn fortæller en historie

LMH er (jo) en forkortelse for Luthersk Missions Højskole. At vi er lutherske betyder, at vi tror, at reformatoren Martin Luthers udlægning af kristendommen er den rigtige. Derfor bygger vores undervisning på nogle grundlæggende mærkesager, som Luther var ophavsmand til. I 2017 fejrede vi i Danmark 500 års jubilæet for reformationen. I den anledning har vi lagt nogle artikler om disse mærkesager op her på siden. Du kan finde artiklerne her på siden: Reformationsjubilæum.

Luthersk Mission hedder den forening, som for snart 100 år siden, byggede skolen og oprettede den som højskole. Du kan læse mere om vores historie her. Skolens tilknytning til Luthersk Mission betyder, at skolens bestyrelse består af medlemmer af denne forening.

Bibel- og højskole i ét

LMH er en bibel- og højskole, selvom det kun er det sidste, der findes i vores navn. Vi tilbyder almene højskolefag og driver skole i overensstemmelse med loven om folkehøjskoler. Men her på LMH har vi mest fokus på bibelskoledelen. Bibelen er vores grundbog, fordi vi mener, at Bibelen fortæller os sandheden om os selv og om Gud.

Læs mere om, hvad vi vil på LMH

Se, hvordan vi bor, både inde og ude

Få mere information om LMH

Ansatte

Ansatte

Læs mere
Maden på LMH

Maden på LMH

Læs mere
Bestyrelsen

Bestyrelsen

Læs mere
Hvorfor LMH?

Hvorfor LMH?

Læs mere
Elever om LMH

Elever om LMH

Læs mere
Bliv efterårselev

Bliv efterårselev

Læs mere

Et forårsophold indkluderer en tur til Israel. Om efteråret rejser vi til Tyrkiet.

Læs mere om vores ture