Lovsangsleder

Øv dig som lovsangsleder

Du får en solid basis til en tjeneste som lovsangsleder, hvis du vælger den linje, som vi kalder Lovsangslederuddannelsen.  Selvom der hverken er karakterer eller eksamen, kalder vi det en uddannelse, fordi du opnår reelle kompetencer som lovsangsleder, som du kan gøre brug af siden hen.  Du kan også få en personlig udtalelse, som du kan vise frem relevante steder, når du har gennemført både et efterårs- og et forårsophold på LMH med denne kombination af fag og undervisning. Lovsangslederuddannelsen begynder i august og slutter i juni.

Sammenhæng mellem bibel- og musikfag

Lovsangslederuddannelsen forener bibelundervisning med musikfag på en optimal måde. Her skaber vi sammenhæng mellem indhold og form. Du får tid til fordybelse i Bibelen, tid til at dygtiggøre dig musikalsk og lærer at lede andre både åndeligt og musikalsk.

Du vil få færdigheder og erfaringer, som klæder dig godt på til at tjene din lokale menighed.

Tjek de særlige musikfag

Udover obligatoriske fællesfag indeholder uddannelsen bl.a praktiske fag som: Sangundervisning, Soloundervisning i dit hovedinstrument og Sammenspil.

Klik ind på “FAG” og sortér ved at klikke “Lovsangsleder”, så kan du læse om fagene, der særligt er knyttet til lovsangslederuddannelsen.

Derfor kom Hans kom LMH

Hans Bisgaard Tang Agerbo fra Randers havde ikke tænkt sig, at han skulle på LMH. Men en dag sagde hans søster: “Hva’, 10 måneder med musik, var det ikke noget?”

Hans blev elev i 2013/14, og her er, hvad han siger om at blive uddannet som lovsangsleder på LMH:

“LMH har udrustet mig til tjeneste og til livets strabadser. Foruden fantastisk undervisning i Bibelen og troen oplevede jeg et højt fagligt niveau, der rent musikalsk udfordrede og udviklede mine egenskaber både i sang og spil.”

Muligheder for økonomisk støtte

Et ophold på LMH i 10 måneder koster fra 68.000 kr (se nøjagtige priser her). Det er mange penge i lang tid, men der er mulighed for at søge økonomisk støtte fra Elevstøttefonden, når du er begyndt på LMH.

Spring ud i det: Tilmeld dig et LMH-ophold her.

 

Se videoen, hvor lærer Ulrik Buch fortæller om lovsangslederuddannelsen

Få mere information om LMH

Det fik jeg på LMH

Det fik jeg på LMH

Læs mere

Et forårsophold indkluderer en tur til Israel. Om efteråret rejser vi til Tyrkiet.

Læs mere om vores ture