Litteraturdag

Temadag om litteratur og kristendom

De seneste år har LMH inviteret til at bruge en lørdag på at blive klogere på samspillet mellem litteratur og kristendom. Vi inviterer til litteraturdag igen i 2024. Program og tilmelding kommer her på siden, når det nærmer sig.

Hvorfor litteraturdag på en bibelskole?

Vores håb er, at flere kristne litteraturlæsere vil blive opmuntret til at reflektere mere over det, de læser, og at de kristne, der arbejder med litteratur til dagligt, ser, at de ikke behøver lægge deres tro og livssyn til side, når de beskæftiger sig med deres fag.

I samarbejde med KFS, Kristeligt Forbund for Studerende har vi sammensat et program, som kommer rundt om litteratur og kristendom fra mange vinkler.

Som højskole beskæftiger LMH sig ikke kun med kristendom, men også med alle livets facetter, der i blandt litteratur. I litteraturen afspejler menneskelivet sig, litteraturen tager pulsen på livet og bakser med mange eksistentielle spørgsmål, herunder også Gud, tro og kristendom. LMH’s tredelte formål om at danne vores elever til livet, troen og tjenesten indbefatter derfor også at åbne et vindue til litteraturens verden. Temadagen om litteratur og kristendom er en del af det formål.

 

Tilmeld dig mailingliste

Vil du holde dig opdateret og få en mail direkte, når der er nye korte kurser og lignende arrangementer på LMH, så bliv skrevet på vores mailingliste.

> Tilmeld dig nyhedsmailen her!

Få mere information om LMH

LMH's vision

LMH's vision

Læs mere
Fag på LMH

Fag på LMH

Læs mere
Sommerhøjskole

Sommerhøjskole

Læs mere

Et forårsophold indkluderer en tur til Israel. Om efteråret rejser vi til Tyrkiet.

Læs mere om vores ture