Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsætter med at bruge lmh.dk, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Læs mere om cookies

Cookies og privatliv

Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på lmh.dk og for at føre statistik over, hvor mange besøgende vi har. Disse cookies indsamles af Google. Desuden bruger vi cookies til at målrette vores information på sociale medier.

YouTube indsamler desuden cookies om din brug af videoerne på lmh.dk for at tilbyde dig andre relevante videoer.

Google/Youtube og facebook/Instagram kan sammenholde data indsamlet på lmh.dk med data, de har indsamlet fra din øvrige internetaktivitet og danne en profil af dig ud fra det.

Hvis du ønsker, at google skal opsamle mindst muligt om dig, også når du bruger lmh.dk, skal du sørge for IKKE at være logget ind på google/g-mail, når du surfer på andre websider.

Hvad er cookies?

En cookie er kælenavnet på den lille tekst-fil, som næsten alle websider i dag sender ind på brugerens computer. Den gør det muligt for websiden at se, at du har været på siden før, og hvilke sider og funktioner, du bruger på websiden.

Cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Dét, cookies typisk giver af tekniske persondata, er din computers IP-nummer, hvor den geografisk befinder sig, og hvilke sider på websiden, du besøger.

Afvise cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, vil der muligvis være funktioner på websiden, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at websiden kan huske de valg, du foretager.

Læs mere om cookies på minecookies.org

Personoplysninger

Der indsamles persondata via lmh.dk, når du tilmelder dig højskoleophold og –kurser og andre arrangementer. Disse behandles fortroligt og typisk kun i forbindelse med dit aktuelle ophold/kursus. Tilmelder du dig vores nyhedmail, benytter vi naturligvis kun dine oplysninger til det formål.

Ifølge højskoleloven skal vi til evig tid kunne dokumentere, hvis du har deltaget i et statsstøttet højskolekursus/ophold, så dit navn og cpr-nr vil blive sikkert opbevaret for altid.

Bliver du LMH-elev på et 5- eller 10-måneders kursus, vil du få yderligere informationer om, hvordan dine personoplysninger bruges og samtidig skulle give et yderligere samtykke til brugen af dine oplysninger i visse situationer.

Bliver du medlem af LMH’s Elevforening, vil de også behandle dine personoplysninger sikkert.

Læs her, hvordan LMH’s Elevforening håndterer persondata.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med gældende lovgivning.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websiden videregives ikke til tredjeparter.

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Såfremt du IKKE har deltaget i et statsstøttet højskoleophold/kursus, men kun har opgivet personoplysninger i anden sammenhæng, kan du til enhver tid bede om, at vi ikke fremover behandler og anvender oplysninger om dig.

Henvendelse om dette skal ske til: lmh@lmh.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websiden ejes og publiceres af:

Luthersk Missions Højskole
Ansgarvej 2
3400 Hillerød
Telefon: 48260766
Email: lmh@lmh.dk