Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse. Når du fortsætter med at bruge lmh.dk, accepterer du samtidig brugen af cookies.

Læs mere om cookies

Elever om LMH

Igennem 90 år har elever med stort udbytte været på LMH

Læs herunder, hvad nogle af eleverne har fået med sig af åndelig, faglig, social og menneskelig karakter.

Det kristne fællesskab er livsvigtigt

LMH har for mig givet en helt ny forståelse af det kristne fællesskab. Før jeg tog på LMH, var jeg godt etableret i en kirke og i en LMU. De fleste af mine venner boede inden for få kilometers afstand, og jeg havde lige færdiggjort mit drømmestudium.

Jeg valgte derfor et LMH-ophold for at suge til mig af undervisningen, så jeg kunne forstå Bibelen endnu bedre.

Men jeg fandt hurtigt ud af, at det havde en helt anden betydning at tale med mine elevkammerater om undervisningen, end med mine venner derhjemme. En betydning, som ikke kun handlede om den viden, jeg havde fået, men om, hvordan det havde ramt mig i hjertet.

Det blev tydeligt for mig, hvor vigtigt det er at have et kristent fællesskab, dér hvor man fysisk befinder sig, så vi sammen kan hjælpe hinanden til at nå det evige mål.

Rebekka Sonne, F16

Opgør med Gud giver frihed og tryghed

Jeg tog på LMH efter 3 lange år på gymnasiet, hvor mit åndelige liv var blevet lunkent. Jeg tænkte, at jeg på LMH kunne blive mere bevidst om min tro og få lov at mærke Gud tættere på.

Det har jeg fået lov til at opleve i overflod! Men det bedste ved LMH var for mig, at Gud gennem bibelundervisning og samtale med venner kaldte mig til at gøre hele mit liv op over for ham! Nu har jeg del i den gennemgribende frihed, det er, trygt at kunne træde frem for Gud i Jesus.

Nicolai Sjælland, F16

Bibelundervisningen gør Jesus uundværlig

Jeg er opvokset i en kulturkristen familie, så på LMH har jeg lært en masse nyt. Jeg har lært Bibelen meget bedre at kende, jeg har lært en masse søde, unge kristne at kende og været med i et dejligt kristent fællesskab.

Det, der er blevet størst for mig på LMH, er, at jeg er frelst af nåde ved tro på Jesus. Gaven er hans. Jeg skal og kan ikke gøre mig fortjent til frelse. Jeg skal heller ikke gøre gode gerninger for at blive set, rost og anerkendt af andre mennesker. Disse pointer er isæt blevet store for mig igennem undervisningen i Galaterbrevet.

En anden ting, jeg også tager med fra LMH, er, at jeg ikke kan noget selv uden Jesus. Jeg må derfor have ham i mit liv! Men hvad han har gjort for mig, kan jeg til gengæld også være stolt af!

Nina Isabella Nielsen, 15/16

LMH er fantastisk og givende

Amalie Sif Thomsen (F15) beskriver sit ophold som “fantastisk og forunderligt. Godt og givende. Trygt og opbyggende”.

> Læs hele hendes vidnesbyrd på dlm.dk

 

 

Fag på LMH

LÆS MERE

Lovsangsleder-uddannelse

LÆS MERE

Hvad koster det?

LÆS MERE